Rehabiliteringsbehandlingar

Behandlande massageterapi: Ca 60-90min/behandlingstillfälle.

Behandlar smärtor, stelheter och rörelsebegränsningar genom manuell terapi i muskulära och myofasciala stråk i kroppen. I samband med detta så frigörs vid behov också nerv- och artär-/ven inklämningar, vilket ofta är bidragande orsaker till många smärtsymtom. Lymfsystemets flöden behandlas och frigörs också där det finns symtom på tex svullnad och stasning.

Andningsterapi: 60min/behandlingstillfälle.

Behandlar med manuell terapi alla andningsrelaterade muskoskeletala delar, b.l.a. diafragman och kompletteras med mobiliserande övningar.

Stressänkande och avslappnande massage: 60-90min/behandlingstillfälle.

Mjukare behandling ofta över större delar av kroppen vid behandlingstillfället, tex hel- eller halvkroppsmassage.

Kost och näring. ca 45 min per session.

Kosten och den näring vi får i oss är grunden för den hälsa vi har och då också vad vi gör. Otillräcklig näring leder till låg prestationsförmåga, sämre ork och låg energi. Dålig kost kan också ge kroniska sjukdomar. En personlig näringsprofil är djupgående och väldigt individuell.
Vi använder oss av Nutrition Data kostprogram www.nutritiondata.se om också används av dietister, kostrådgivare, Karolinska Institutet, personliga tränare (PT) och andra som coachar människor mot bättre hälsa och välmående.

Hypnos: Ca 40 - 60 min

Du är medveten under hypnos, men på ett annat sätt än du kanske är van vid. Du vet exakt vad du säger och gör. Under hypnos har du bara lättare att kommunicera med dig själv för att du är mer öppen i sinnet och kan bättre kommunicera med dina känslor under hypnos. Se även startsida under "nyheter hypnos" för mer info.

 

Bildgalleri: Frids Rehab

Bildgalleri: Frids Rehab