Om oss

Frids Rehab Massage & Nutrition har rehabiliterat och smärtbehandlat idrottare, artister ja alla personer som behöver förbättra sina dagliga liv. Hos oss får du kvalificerad hjälp med en individanpassad behandling. 

Du får också tips om egenvård, träning och kostråd.

Vi behandlar smärta, stelhet och rörelsebegränsningar genom att frigöra muskulära stelheter och myofasciala stråk i rörelseapparaten, samt nerv- och artär-/ven inklämningar.

Vem vill inte må bättre, leva lite sundare och eventuellt gå ner i vikt. Kosten och den näring vi får i oss är grunden för den hälsa vi har och då också vad vi gör. Otillräcklig näring leder till låg prestationsförmåga, sämre ork och låg energi. Dålig kost kan också ge kroniska sjukdomar. God kosthållning och bra näring ger förstås massor av energi och ork att klara vardagen och att optimera träningen. En personlig näringsprofil är djupgående och väldigt individuell, det är helt klart att varje enskild individ behöver olika saker för att klara av sina mål och liv. 
Vi använder oss av Nutrition Data kostprogram www.nutritiondata.se om också används av dietister, kostrådgivare, personliga tränare och andra som coachar människor mot bättre hälsa och välmående, du kan hitta oss på deras referenslista. 

Vi kan hjälpa dig att hitta just din väg till ett friskare, gladare och sundare liv!

Bildgalleri: Om oss