Om oss

Frids Rehab Massage & Nutrition har sedan 2006 behandlat och rehabiliterat människor i alla åldrar och fysisk status. Såsom tex idrottare, motionärer, barn, pensionärer och artister. Hos oss får du kvalificerad hjälp med en individanpassad behandling. 

Du kan även få tips om egenvård, träning och kostråd.

 

Händerna är vårt arbetsredskap!

 

Vi jobbar med alla kroppens strukturer; muskler, leder, ryggrad, ligament, senor, bindväv och nervsystem. Behandlingen är alltid individuellt anpassad till de besvär som våra kunder söker hjälp för. Rätt behandling till rätt diagnos, vi lägger stor vikt på undersökning och diagnos.

 

Jouni Frid:  Vid dags dato (februari 2024) har jag nog ca 16 000 behandlingstimmar bakom mig. Utöver att jag verkligen uppskattar att hjälpa människor i yrket som manuell terapeut, så gillar jag motionsträning såsom löpning, cykel, lite styrketräning och vandringar. Som före detta tävlingscyklist har jag alltid varit intresserad av kropp, hälsa, själslig balans och harmoni. Hus, tomt och katter är alltid med i det dagliga livet såklart också som ibland kan synas i våra få sociala medieinhopp.

 

Nina Frid: Det som ger den speciella känslan är när jag som manuell terapeut verkligen kan hjälpa människor till ett bättre liv, med mer rörlighet och att kunna utöva den sport eller aktivitet som kunden önskar. Att som kostrådgivare hjälpa människor att göra hälsosamma kostval anpassat för dina individuella mål, till ett bättre hälsotillstånd och hjälpa dig nå dina mål. 

Trädgård, våra katter, vandringar gärna i berg, lite styrketräning och lugna joggingpass. Det är min passion!

 

Bildgalleri: Om oss