Om oss

Frids Rehab Massage & Nutrition har sedan 2006 behandlat och rehabiliterat människor i alla åldrar och fysisk status. Såsom tex idrottare, motionärer, barn, pensionärer och artister. Hos oss får du kvalificerad hjälp med en individanpassad behandling. 

Du kan även få tips om egenvård, träning och kostråd.

Jouni Frid:  Vid dags dato (april-2021) har jag nog ca 15 000 behandlingstimmar bakom mig. Utöver att jag verkligen uppskattar att hjälpa människor i yrket som manuell terapeut, så gillar jag motionsträning såsom löpning, cykel, lite styrketräning och vandringar. Som före detta tävlingcyklist har jag alltid varit intresserad av kropp, hälsa, själslig balans och harmoni. Hus, tomt och katter är alltid med i det dagliga livet såklart också som ibland kan synas i våra få sociala medieinhopp.

Nina Frid: Det som ger den speciella känslan är när jag som manuell terapeut verkligen kan hjälpa människor till ett bättre liv, mer rörlighet och att kunna utöva den sport eller aktivitet som kunden önskar.

Ni som kommer på behandling kommer utan tvekan att se vad som ligger mig varmt om hjärtat, trädgård och natur! Jag odlar alla sommarblommor i växthuset som ska ut i trädgården, det blir en del pyssel. Utöver detta så gillar jag vandring, med familjen förstås i första hand. Lite äventyr på okända platser är alltid roligt och utmanande. 

Som qi gong lärare så är det lugna passen med ro och harmoni alltid närvarande.

 

Bildgalleri: Om oss